Hvor er pakken min?

Alle lagerførte varer har en ordinær leveringstid på ca. 1-3 virkedager og sendes samme virkedag hvis du bestiller før klokken 15.00. Produkter som ikke er på lager er det mulig å forhåndsbestille. Nåværende lagerstatus og forventet leveringstid vil stå på alle produktsider. Hvis pakken får plass i din postkasse, leveres den først og fremst der. Får den ikke plass i din postkasse, henter du pakken hos ditt lokale postkontor/post-i-butikk. Du får da en hentemelding på SMS på ditt registrerte mobilnummer.

Du kan se hva statusen er på din bestilling ved å trykke deg inn på denne linken:

https://stayclassy.no/pages/order-lookup

Her finner du detaljerte beskjeder og status på din bestilling.