Applikasjoner

• Applikasjon til Classywalk

Slik kobler du til ditt ClassyWalk-produkt til appen vår: 1. Last ned applikasjonen "ClassyWalk" - finnes i App Store og Google Play. 2. Skru på Bluetooth på mobilen din. 3. Gå inn på applikasjonen. 4. Trykk på "Connect device" og velg modellen din. Passordet er "000000" ved første gangs bruk...
  • Applikasjon til ClassyWalk generasjon 2

ClassyWalk Applikasjon: Slik kobler du til Classywalk for å benytte appen: 1. Last ned appen Smart Balance(Apple App Store) / Gyroor (Google Play Store). 2. Skru på Bluetooth på mobilen din. 3. Gå deretter rett inn i appen Smart Balance. 4. Brukernavn: Classywalk3 5. Du vil bli bedt om pas...